Zich vestigen op Evolis

Het businesspark Evolis vormt de ideale uitvalsbasis voor innovatieve, bij voorkeur internationaal georiënteerde ondernemingen, die een hoge toegevoegde waarde creëren en hierbij hoge en hoogwaardige tewerkstelling durven in te zetten.

Prijzen en beschikbaarheid

Leiedal heeft de ambitie duurzame en kwaliteitsvolle bedrijventerreinen te realiseren tegen betaalbare prijzen. Op Evolis hanteren we drie verschillende prijzen naargelang de zichtbaarheid.

Evolis heeft een totale verkoopbare oppervlakte van 30 hectare. De percelen hebben een minimale oppervlakte van 0,5 hectare. Voor de percelen langs de E17 (zone A) bedraagt de minimale oppervlakte 1 hectare.

Lees meer

Vestigingsvoorwaarden

Voor Evolis heeft de regio de lat hoger gelegd dan voor andere bedrijventerreinen. Hierbij is een van de aandachtspunten een selectieve invulling.

Lees meer 

Verkoopsvoorwaarden

Om de kwaliteit en de duurzaamheid van Evolis op lange termijn te kunnen garanderen, werd een reeks voorwaarden ontwikkeld. Een aantal hiervan zijn wettelijke bepalingen. Andere werden dan weer door de intercommunale Leiedal opgesteld, op basis van haar jarenlange ervaring in de ontwikkeling van bedrijventerreinen.

Lees meer 

Veelgestelde vragen

Een vraag over Evolis? Misschien vindt u ze in dit lijstje van meest gestelde vragen terug.

Contacteer ons

Evolis is een recente realisatie van Leiedal. Hebt u interesse in dit project of wenst u meer gegevens over vestigingsmogelijkheden op Evolis, aarzel dan niet ons te contacteren:

Intercommunale Leiedal
President Kennedypark 10
8500 KORTRIJK

uw contactpersoon : Stijn.vannieuwenborg@leiedal.be

T +32 (0)56 24 16 26

E info@evolisbusinesspark.be

 

Of vul hierna uw gegevens in en wij contacteren u snel.